Lokal ekspert i varmepumper: Skræddersyet og energivenlig løsning

Drømmer du om en energivenlig løsning, så du kan blive mindre afhængig af energipriserne? Med en varmepumpe kan du opvarme din bolig billigt med vedvarende energi.

Hos Solexperten er vi specialister i energivenlige løsninger, og vi sælger og servicerer varmepumper i Aalbæk og omegn, Vendsyssel og så godt som hele Nordjylland. Kig forbi vores hyggelige butik i Aalbæk eller kontakt os herunder – vi har altid tid til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få en energivenlig løsning

Varmepumper er gode til både sommerhuse og helårsboliger

I dag er varmepumper (luft-til-luft) en populær løsning til sommerhuse, fordi de både kan opvarme og nedkøle. Men hvis du kombinerer det med fx solceller, kan en luft-til-luft varmepumpe også sagtens varme din helårsbolig op – og dét er en energivenlig løsning, vi ser større og større efterspørgsel på. 

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du få en grøn og ikke mindst økonomisk effektiv energikilde – uanset om det er til din helårsbolig, dit sommerhus eller din kolonihave.

Hvad er processen? Sådan foregår det, når vi laver et tilbud på en varmepumpe til dig

  1. Vi starter med at tage en snak med dig om dine ønsker og udfordringer. Herefter finder vi en dag, hvor det passer dig, at vi kommer på besøg. 

  2. Vi gennemgår sammen din bolig og dine behov, så vi kan lave den rigtige løsning til dig. 

  3. Med udgangspunkt i det, finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst – og det gælder uanset, om vi snakker varmepumper eller solceller. 

  4. Herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os, der gennemgår det hele fra A til Z – og hvis du har spørgsmål, siger du endelig bare til.  

  5. Siger du ja, smider vi fløjlshandskerne og går i gang – og så sørger vi selvfølgelig også for efterfølgende service, så du kan være tryg ved, at alt er, som det skal være.

Få et gratis tilbud med udgangspunkt i bolig og behov

Vi laver aldrig standard-tilbud, for vores erfaring er, at de sjældent holder – og det er hverken fair over for dig eller for os. I stedet bruger vi den tid, der skal til på at lave en ordentlig vurdering og udfærdige et tilbud, der holder vand. 

Er du nysgerrig på, om en varmepumpe er det helt rigtige valg til din bolig eller dit sommerhus i Vendsyssel eller Aalbæk og omegn?

Solexperten.dk er en del af Expert Aalbæk
Skagensvej 36 - 9982 Aalbæk - Tlf: 98 48 89 33

Webbureau ITTP

Bestil solcelle eftersyn