Referencer: Få inspiration og idéer til solceller og solfangere

Er du nysgerrig på, hvordan et solcelleanlæg eller solfangere ville se ud på dit hus? Eller er du i tvivl, om det overhovedet kan lade sig gøre? Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – helt uforpligtende. Men du kan også gå på opdagelse på siden her, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når vi har installeret fx solceller.

Få et uforpligtende tilbud

Få inspiration og en bedre idé om, hvordan solceller og solfangere kan montere

Hvis solceller er monteret pænt og ordentligt, stiger din bolig i værdi

Solceller kan monteres på mange forskellige måder, men den mest efterspurgte er på taget af dit hus – og hvis det er gjort ordentligt, kan det faktisk være med til at sikre, din bolig stiger i værdi. 

Det er en diskret løsning, der kan lade sig gøre i langt de fleste tilfælde – men vi vurderer hver enkelte bolig individuelt, så vi kan finde frem til den helt rette løsning til dig. Det er din garanti for, at vi ikke prakker dig noget på, der i sidste ende slet ikke fungerer til din bolig.

Når vi monterer solceller eller solfangere, kigger vi blandt andet på:

Hvordan er tagfladen?

Det er ikke alle tagflader, der er lige optimale, når det kommer til at installere solceller i Nordjylland. Fx er det mest optimale, at dit tag har en hældning på 35-45 grader, men det er ikke nødvendigvis dét, det hele står og falder på. 

Derfor anbefaler vi altid, at vi sender en af vores dygtige specialister ud til dig, så du kan få en konkret vurdering.

Hvor kommer solen fra?

Det er mest optimalt, hvis vi kan montere solcellerne på en tagflade, der vender så meget mod syd som muligt. Her er nemlig flest soltimer. Men selvom dit tag ikke vender stik mod syd, betyder det ikke, at du ikke kan få solceller – det betyder bare, at vi skal være lidt mere kreative. 

Derfor skal vi også ud at se på forholdene, for det er sådan, vi finder den bedste løsning til netop dig og dit hus.

Hvad siger reglerne i dit område?

Der kan være regler i dit boligområde eller for dit hus, der kan have indflydelse på, om du kan få solceller på taget. Det kan fx være, dit hus er fredet, der er regler for facaden eller potentiale for at genere naboerne.

Solexperten.dk er en del af Expert Aalbæk
Skagensvej 36 - 9982 Aalbæk - Tlf: 98 48 89 33

Webbureau ITTP

Bestil solcelle eftersyn