Din nordjyske ekspert i solceller: Spar penge og få en holdbar løsning

Er du træt af at bekymre dig om elpriser og energiforbrug? Med solceller bliver du mindre afhængig af energipriserne, samtidig med at det er en vedvarende energiform. Det betyder, at solceller både er godt for din pengepung og klimaet.

Hos Solexperten er vi specialiseret i solceller, og vi hjælper med både større og mindre solcelle-opgaver i hele Vendsyssel og Nordjylland. Kig forbi vores hyggelige butik i Aalbæk eller kontakt os her, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at spare penge på dit energiforbrug.

Få et uforpligtende tilbud på solceller

3 gode grunde til at investere i solceller eller solfangere:

1. Du bliver mindre afhængig af energipriserne

Med solceller betyder energipriserne mindre, fordi du i princippet får gratis strøm fra solen. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om energipriser og energikriser – og mere tid på andre, sjovere ting.

Og husk: Jo før, du får solceller eller solfangere installeret i Nordjylland, jo hurtigere slipper du for bekymringerne.

2. Du kan nedsætte din elregning med op til 6.700,-/mdr

I følge tal fra Energistyrelsens kan du, alt efter energipriserne, spare helt op til 6.700,- hver eneste måned – det vil sige på den anden side af 80.000 om året. Det kommer selvfølgelig an på både løsning og jeres nuværende forbrug, men én ting er sikkert: Du kommer til at bo billigere. 

Selvom der selvfølgelig er en udgift ved installationen, er den typisk tjent hjem indenfor en overskuelig årrække.

3. Du kan få en skræddersyet løsning, der passer perfekt til jeres behov

Du kan både få solceller, der producerer el og solceller, der producerer varme (de kaldes solfangere). Bor du et sted, hvor der ikke er fjernvarme, er solfangere kombineret med en varmepumpe et godt alternativ til opvarmning af din bolig. 

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til jer? Bare rolig – det er vores opgave at finde ud af det. Og vi gør os altid umage for at lave en løsning, der passer til jer.

Find ud af, hvor meget du kan spare på solceller – få et uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig på, hvor meget du reelt kan spare ved at installere solceller på din bolig? Du kan finde forskellige beregnere på nettet – men hvorfor ikke få lavet en helt konkret udregning, der gælder for lige præcis din bolig og dit forbrug?

Kontakt os i dag – så tager vi sammen en snak om dine muligheder. Og hvis det lyder som noget for dig, laver vi kvit og frit et tilbud til dig.

Solexperten.dk er en del af Expert Aalbæk
Skagensvej 36 - 9982 Aalbæk - Tlf: 98 48 89 33

Webbureau ITTP

Bestil solcelle eftersyn